KARS / MERKEZ - CUMHURİYET ORTAOKULU

CUMHURİYET ORTAOKULU

Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. OKUL YOLU SK. MEB CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 40 MERKEZ / KARS
Vizyon
İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
Misyon
1. Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, 2. Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, 3Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1920
Öğretim Şekli :TEKLİ
ŞAHSİ ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR.
SERVİS YOK
ŞEHİR
MERKEZDE
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz her yıl LGS sınavı sonucunda nitelikli liselere öğrenci göndermektedir.